Maarten Buter

BIG-nummer 49922998304

Algemeen fysiotherapeut 
Claudicatio specialist

Specialisaties

  • Volwassenen

  • Sportgerelateerde klachten

  • Claudicatio

Even voorstellen

Mijn naam is Maarten Buter en ik woon in Groningen. Tijdens mijn vorige opleiding Sport en Bewegen met uitstroomprofiel Lifestyle Coach, is mijn interesse voor sport en het menselijk lichaam gegroeid. Mede hierdoor heb ik de keuze gemaakt om fysiotherapie te gaan studeren. Direct na het behalen van mijn diploma in juli 2017 ben ik als fysiotherapeut aan het werk gegaan bij Fysio Centrum Beilen. Naast fysiotherapeut ben ik ook werkzaam als fitnessinstructeur bij Fysio Fitness Beilen.

Specialisaties

Binnen de opleiding fysiotherapie heb ik de specialisatie Volwassenen en de minor Sport en Fysiotherapie gevolgd. Bij de specialisatie Volwassenen heb ik meer kennis gekregen over; motivational interviewing, pijneducatie, musculoskeletale klachten met aspecifieke oorsprong en fysiotherapie binnen multidisciplinaire samenwerking. Binnen de minor Sport en Fysiotherapie heb ik mij ontwikkeld in; diagnostiek van sportblessures, sportpsychologie, sportrevalidatie, trainingsleer, echografie, meten en testen, tapen en bandageren en sportvoeding. Naast deze specialisaties heb ik gedurende mijn vorige opleiding een Fitnesstrainer A, Fitnesstrainer B en diploma Sportmassage behaald.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens een eerste afspraak zullen we een vraaggesprek houden omtrent de klacht, zodat ik een duidelijk beeld van u als persoon en de klacht kan vormen. Vervolgens zal ik een onderzoek uitvoeren dat bestaat uit een inspectie van het lichaam, een bewegingsonderzoek van de gewrichten rondom de klacht en eventueel een specifiek onderzoek om de klacht beter te kunnen diagnosticeren. Indien nodig zal ik aanvullende testen/metingen uitvoeren die mij meer inzicht zullen geven over de klacht. Na het onderzoek bespreken we samen de uitkomst en stellen we een behandelplan op. Het is hierbij belangrijk dat we samenwerken om de behandeldoelen te behalen. Daarnaast is het belangrijk om klachtenvrij te blijven en het lichaam belastbaar te houden. Hiervoor zal ik u graag na de behandeling bij Fysio Centrum verder begeleiden bij Fysio Fitness Beilen.

Andere teamleden..

BIG-nummer 19910435704

Algemeen fysiotherapeut en medewerker Shockwave Centrum
Specialisaties:
- spier- en peesaandoeningen
- echografie
- shockwave therapie
- oedeemtherapie
- CVA (revalidatie na hersenbloeding/infarct)
- schouderklachten
- voetklachten
- revalidatie na heup- en knieoperaties waaronder een prothese

BIG-nummer 19910135604

Manueel therapeut (MSc) en algemeen fysiotherapeut
Specialisaties:
- schouderklachten
- hoofdpijn
- nekklachten
- rugklachten
- wervelkolom

BIG-nummer 29910339804

Geriatriefysiotherapeut (MSc) en algemeen fysiotherapeut
Specialisaties:
- fysiotherapie voor ouderen/ geriatrie
- CVA
- Otago (valpreventie) instructeur
- Parkinson (per 1 jan 2022)

BIG-nummer 79034287604

Oedeemfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut
Specialisaties:
- lymfoedeem
- hand- en polsklachten
- zwangerschap
- bekken(-bodem) klachten
- oncologie

BIG-nummer 99065517504

Master MSU-echografist, algemeen fysiotherapeut en praktijkeigenaar

Specialisaties:
- spier- en peesaandoeningen
- shockwave
- echografie