Fysio Centrum Beilen is gewoon geopend, ook nu staan we voor u klaar

De praktijk heeft wel een aantal aanpassingen en extra maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat u en onze veiligheid gewaarborgd is.

We volgen alle adviezen van overheid en RIVM en daarnaast hebben wij een aantal extra maatregelen of aanpassingen ingesteld. Deze maatregelen zijn niet alleen voor onszelf, maar ook om de meest kwetsbaren onder ons te beschermen.

  • Zo schudden we geen handen
  • Vragen wij u om bij binnenkomst uw handen te wassen
  • Verzoeken wij u in de wachtkamer op afstand te gaan zitten

Als u klachten ervaart, zoals verkoudheid, keelpijn, koorts of hoesten dan vragen wij u niet te komen en dit tijdig bij ons te melden. Twijfelt u of uw afspraak door kan gaan, neem dan contact met ons op zodat we even met u kunnen overleggen wat verstandig is.

Meldt u zich aan? Dan zullen wij u telefonisch een aantal extra vragen stellen m.b.t. aanwezige ziekteverschijnselen, voorgeschiedenis qua gezondheid en verblijf in het buitenland / risicogebieden. Zo mogelijk wordt er een afspraak gemaakt of wordt de afspraak voor een later tijdstip gemaakt.

Heeft u geen gezondheidsklachten dan kunt u gerust komen en kan uw behandeling gewoon doorgaan. Wij zullen er zorg voor dragen dat het veilig blijft om te komen.

Team Fysio Centrum Beilen