Golf fysiotherapie

Binnen Fysio Centrum Beilen is Matthijs Blok, fysiotherapeut en zelf fanatiek golfer met handicap 8, gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en fysiek trainen van golfers van alle leeftijden en niveaus.
Matthijs werkt volgens het inmiddels wereldbekende TPI (Titleist Performance Institute), wat ook wordt ondersteund door het NGF.  

golfswing

 

Golfen met lichamelijke klachten
Veel golfers hebben pijnklachten tijdens of na het golfen. Door afname van bewegelijkheid en spiermassa kan op den duur leiden tot afname van plezier of er zelfs voor zorgen dat je moet stoppen met het prachtige spel dat golf is. Gelukkig kunnen wij hierin wat voor u betekenen.

 

TPI
TPI is opgericht door de Amerikaanse PGA professional Dave Philips - goed voor o.a. 22 major winnaars - en Fysiotherapeut en chiropractor Dr. Greg Rose. De afgelopen 15 jaar zijn zij bezig geweest met het ontwikkelen van een screening en behandelprogramma’s voor golfers van alle niveaus en leeftijden.

Het doel van TPI is om voor elke speler de ideale swing te vinden, passend bij zijn/haar fysieke mogelijkheden. Uiteraard gebeurt dit in overleg met uw golf professional.

www.mytpi.com

TPI

 

 

 

 

 

 

 

 

Flyer samenwerking DGC De Gelpenberg te Aalden