Open dag 6 april in Klijndijk

Stadtmüller Orthopedie verzorgt deze dag een interessant programma samen met haar relaties en leveranciers. Voor al uw vragen over (semi-) orthopedische schoenen kunt u bij deze specialisten terecht. Zij laten u zien hoe een schoen wordt aangemeten en leggen u uit hoe het proces verloopt, van aanmeten tot aan afleveren van uw schoenen. Uiteraard laten zij u diverse (semi-) orthopedische schoenen zien.

Tevens geven de (sport)podologen van Stadtmüller Orthopedie advies en leggen zij uit hoe steunzolen gemaakt worden.

Er is een demonstratie van een nieuw concept op maat gemaakte slippers en sandalen. Met een speciaal ontwikkelde aanmeettechniek kan er een slipper of sandaal met een volledig passend voetbed gemaakt worden.

De firma Emjé zal deze dag haar collectie aan u laten zien zodat u weet wat er op het gebied van elastische kousen allemaal mogelijk is.

Fysio Centrum Klijndijk heeft haar deuren openstaan voor vragen over o.a. manuele therapie en bekkentherapie. Ook geven zij uitleg over problemen aan het bewegingsapparaat en hoe deze goed te kunnen diagnosticeren en deze vervolgens efficiënter te kunnen behandelen middels fysiotherapie of shockwave therapie.  

Apotheek de Vriendschap is aanwezig met o.a. de diabetes risico test. VEGRO hulpmiddelen zal aanwezig zijn met diverse zorghulpmiddelen en ook kunt u bij hen een bloeddrukmeting laten doen. Tevens zal Ballij Schoenen aanwezig zijn om u de nieuwe voorjaars- en zomercollectie te laten zien. Hemke van der Zwaag zal aanwezig zijn namens Verhage Orthopedie met diverse braces en bandages en kan tevens vertellen over de vergoedingen.

Wij staan met ons team voor u klaar en hopen u te mogen verwelkomen op zaterdag 6 april aan de Hoofdweg 43 in Klijndijk. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee laten wij u zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uw voeten.  

De deuren staan open van 10.00-15.00 uur.