Update afspraken en coronamaatregelen

Vanwege de nieuwe ontwikkelingen omtrent het coronavirus zijn wij genoodzaakt de nieuwe adviezen van de overheid te hanteren.

Dat wil zeggen:

-  Wanneer u op vakantie gaat of bent geweest naar gebieden waar de overheid code rood of oranje heeft afgegeven u na terugkomst 10 dagen geen afspraak op de praktijk kunt maken. Als u een negatieve test heeft gehad en geen klachten geeft, neem dan contact op met de praktijk om te overleggen over de mogelijkheden.

-  Wel kan er een afspraak aan huis worden gemaakt indien er aan de volgende veiligheidseisen kan worden voldaan: u en de fysiotherapeut dragen een mondkapje tijdens de behandeling.

-  Heeft u al een afspraak gemaakt met een fysiotherapeut nadat u op vakantie bent geweest in een gebied met code rood of oranje? Laat dit ons dan even weten door even naar de praktijk te bellen zodat we uw afspraak kunnen verzetten.

-  Bent u op reis geweest naar een gebied met code geel maar krijgt dit gebied enkele dagen na terugkomst code oranje, dan gelden de gebruikelijke corona maatregelen en kunt u gewoon een afspraak maken mits u geen klachten heeft die passen bij corona.
 

Controleer hier de kleurcodes voor uw vakantie bestemming:
www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

 

Samen verslaan we corona