Vacature: Enthousiaste (aspirant-) Bekkenfysiotherapeut voor 24 uur per week

VACATURE: enthousiaste (aspirant-) Bekkenfysiotherapeut voor 24 uur per week

Het Fysio Centrum in Beilen/Klijndijk is met ingang van september 2017 op zoek naar een enthousiaste Bekkenfysiotherapeut of iemand die binnenkort afstudeert die ons team komt versterken voor 24 uur per week. Deze vacature ontstaat vanwege zwangerschapsvervanging. Ook na die periode is er echter,vanwege toenemende drukte, ruimte voor een collega.

Wie zijn wij?

Wij zijn een vooruitstrevende praktijk met meerdere specialisaties binnen onze muren. We werken nauw samen met diverse andere zorgverleners in de regio maar ook met disciplines die binnen het multifunctionele centrum aanwezig zijn. We voldoen al jaren aan de hoogste kwaliteitscriteria (4 keer opeenvolgend Plus). De praktijk heeft een enthousiast en professioneel team met een open en collegiale werksfeer. Er is veel ruimte voor overleg en samenwerking, maar er wordt ook veel waarde gehecht aan zelfstandig werken, eigen ontwikkeling en eigen initiatief. We streven naar korte lijnen met (huis-) artsen, specialisten en samenwerkende zorgdisciplines.

Waar zijn we naar op zoek?

Een enthousiaste fysiotherapeut die binding heeft met de regio. Werken en denken op Plus niveau is vereist. Je bent bereid een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen binnen de bekkenfysiotherapie en je kunt ons uitleggen op welke manier jij onze praktijk kunt komen versterken. Je werkt in Beilen en in Klijndijk.

Wat hebben wij te bieden?

Een baan waarin je je kunt ontwikkelen en een geweldig team van collega’s. Een aanstelling voor bepaalde tijd met de mogelijkheid van een vast contract na afloop, gebaseerd op een variabel salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vergoeding KNGF lidmaatschap, opleidingskosten en reiskosten woon werk- verkeer.

Enthousiast geworden? Stuur dan voor 27 juni 2017 je motivatie met CV naar info@fysiocentrumbeilen.nl. Mocht je na het lezen van de vacature nog vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Contactpersoon is Inge Derks via telefoonnummer 0593 524059. Meer informatie over je toekomstige werkplek is verder te vinden op www.fysiocentrumbeilen.nl.