Over ons

Het Fysio Centrum is een dynamische praktijk met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. We voldoen aan de hoogste kwaliteits- en doelmatigheidseisen, die onder andere door de zorgverzekeraars aan ons gesteld worden. Sinds 1 oktober 2010 mag het Fysio Centrum zich Pluspraktijk noemen van Zilveren Kruis. Dit houdt in dat we kwaliteitsgericht, innovatief en maximaal transparant zijn. 

Kwaliteit

KngfHet Fysio Centrum heeft het handhaven van de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij staan dan ook geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (K.N.G.F.). Door voortdurende bijscholing, het toepassen van nieuwe inzichten en innoverende technieken en het samenwerken met collega’s, artsen en specialisten, houden wij onze vakkennis up-to-date. Er werken bij ons sport-, kinder-, psychosomatisch en manuele fysiotherapeuten, daarnaast zijn er master echoscopisten in huis aanwezig. 

Breed aanbod specialisaties

Het Fysio Centrum kenmerkt zich door een breed aanbod van specialisaties. Wij hebben onder andere experts in huis op het gebied van manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenbodemtherapie, sportfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Daarnaast is met de masters echoscopie veel expertise opgebouwd in het maken van echo’s om problemen aan het bewegingsapparaat goed te kunnen diagnosticeren en deze vervolgens efficiënter te kunnen behandelen met fysiotherapie of shockwave therapie in het Shockwave Centrum.
 

Multidisciplinair

De fysiotherapeuten werken multidisciplinair en hebben een breed netwerk. Als pluspraktijk van Achmea werken we samen aan een verdere verbetering van doelmatigheid en kwaliteit van zorg. Deze geboden kwaliteit van werken geldt natuurlijk niet alleen voor verzekerden van Achmea maar voor al onze patiënten. Hierbij maakt het niet uit bij welke verzekeraar een patiënt verzekerd is. Bovendien kennen wij géén wachtlijst, meestal kunt u binnen één of twee dagen terecht.